تاس کباب بادمجان، غذایی بدون گوشت

به گزارش جعبه مهر، شاید شما در رژیم غذایی خاصی باشید و یا به علت چربی و کلسترول قادر به خوردن گوشت نیستید ولی نباید لذت خوردن تاس کباب را از دست دهید.

تاس کباب بادمجان، غذایی بدون گوشت

تاس کباب بدون گوشت یکی دیگر از غذاهای بسیار خوشمزه است. همان طور که از نام این غذا پیداست برای تهیه این غذا از هیچ گوشتی استفاده نمی گردد و کاملا گیاهی و با سبزیجات فراوان تهیه می گردد. بعلاوه این غذا برای افراد گیاه خوار که از گوشت پرهیز می نمایند نیز بسیار مناسب است. امروز در مجله اینترنتی خبرنگاران طرز تهیه تاس کباب بدون گوشت با بادمجان را به شما آموزش خواهیم داد. پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه تاس کباب بدون گوشت

  • پیاز 2 عدد
  • قارچ 15 عدد
  • هویج 3 عدد
  • سیب زمینی 2 عدد
  • بادمجان 2 عدد
  • رب 2 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی 2 عدد
  • آلو بخارا 5 عدد
  • آبلیمو به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه تاس کباب بدون گوشت با بادمجان

مرحله اول

در تهیه تاس کباب خرد کردن بسیار مهم است پس برای شروع از خرد کردن مواد شروع می کنیم. برای این کار پیاز را پوست گرفته، بشویید و بصورت حلقه ای برش بزنید. هویج و سیب زمینی را نیز پوست گرفته و حلقه ای، نه خیلی نازک و نه با ضخامت زیاد برش بزنید. قارچ ها را نیز شسته و اسلایس کنید و در ادامه بادمجان ها را نیز پوست گرفته و برش بزنید.

مرحله دوم

داخل قابلمه ای که می خواهید تاس کباب را در آن بپزید کمی روغن بریزید. سپس به ترتیب پیاز، سیب زمینی، هویج، بادمجان و در خاتمه قارچ و گوجه فرنگی حلقه حلقه شده را بصورت لایه ای قرار دهید. در ادامه باید سس را تهیه کنید برای تهیه سس رب گوجه فرنگی را به همراه آب، ادویه و نمک داخل کاسه ریخته و هم بزنید.

مرحله سوم

در ادامه سس تهیه شده را به آرامی روی مواد بریزید و روی حرارت قرار دهید. ابتدا شعله را زیاد کنید تا به جوش بیاید سپس شعله را کم کنید و درب قابلمه را نیمه باز بگذارید. اجازه دهید با حرارت ملایم تمام سبزیجات پخته گردد.

مرحله چهارم

در ادامه چند عدد آلو بخارا را در کمی آب خیس کنید. سپس به همراه همان آب داخل تاس کباب بریزید و صبر کنید تا نرم و سس غلیظ گردد. در خاتمه نمک غذا را مقدار کنید و اگر تمایل داشتید کمی آبلیمو بیفزایید. تاس کباب شما حاضر است آن را از روی حرارت بردارید، سپس به همراه نان و ترشی میل کنید. نوش جان.

نکات کلیدی در تهیه تاس کباب بدون گوشت

  • شما هر کدام از سبزیجات را می توانید حذف و یا سبزیجات دلخواه را اضافه کنید.
  • به دلخواه می توانید از چند عدد سیر حلقه حلقه شده برای طعم و مزه بهتر بهره ببرید.
  • مهم ترین راز تاس کباب پخت آرام و ملایم است.
  • بهتر است بادمجان را از قبل، کمی در مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته گردد.
  • افزودن آب و آبلیمو اختیاری و قابل حذف است.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب دستور پخت پیتزا یونانی به روش اصلی را مطالعه کنید.منبع: پیام دلتا
انتشار: 22 خرداد 1402 بروزرسانی: 22 خرداد 1402 گردآورنده: mehrbox.ir شناسه مطلب: 11348

به "تاس کباب بادمجان، غذایی بدون گوشت" امتیاز دهید

1 کاربر به "تاس کباب بادمجان، غذایی بدون گوشت" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تاس کباب بادمجان، غذایی بدون گوشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید