کاهش 32 درصدی تولیدات بخش زراعی سیستان و بلوچستان
به گزارش جعبه مهر، رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: سال گذشته به دلیل خشکسالی شدید در استان سطح زیر کشت محصولات کشاورزی به ویژه زراعی با کاهش 32 درصدی رو به رو بود.
زورقی در گفت وگو با خبرنگاران- افزایش 64 درصدی فراوریات باغی، رشد 112 درصدی ماهیان سرد آبی و 19 درصدی ماهیان گرم آبی را از جمله دستاوردهای حوزه کشاورزی با وجود خشکسالی در استان اعلام کرد.
زورقی، سطح زیر کشت محصولات زراعی و باغی سیستان و بلوچستان در سال گذشته را 242 هزار هکتار ذکر کرد و گفت: این در حالیست که اگر خللی در تأمین منابع آبی وجود نداشته باشد این سطح به بیش از 400 هزار هکتار قابل افزایش است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان در ادامه با اشاره به فراوری گوشت در استان نیز گفت: این استان به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی و داشتن ظرفیت های لازم توانایی تأمین 50 هزار تن گوشت قرمز مورد احتیاج کشور را دارد و هیچ استانی از این ظرفیت برخوردار نیست.
وی اعلام کرد: وجود کشتارگاه ها و قرنطینه دامی از جمله ظرفیت های مهم سیستان و بلوچستان است که می تواند نقش مهمی در واردات و کشتار دام داشته باشد.
زورقی با اشاره به این که سیستان و بلوچستان تنها استان کشور است که در آن واردات دام انجام می گردد، گفت: سال گذشته مجوزهای واردات دام محقق نشد اما سال جاری تعداد زیادی از این مجوزها منجر به واردات دام و زمینه ساز رونق اشتغال و توسعه استان شده است.
منبع: خبرگزاری ایسنامجله سرگرمی: مجله سرگرمی و گردشگری